Dierenziekenhuis Groningen

Get Adobe Flash player

Het juniorprogramma voor de hond:


Het eerste levensjaar is bijzonder belangrijk voor uw hond. Uw hond groeit in een jaar uit tot een volwassen hond. In dit levensjaar kunnen echter wel (gezondheids)problemen ontstaan.

Door een regelmatig bezoek aan praktijk kunnen we deze problemen voorkomen en/of vroegtijdig opsporen en verhelpen. Dit is de opzet van ons Juniorprogramma.

Daarnaast kunnen wij u van de beste en meest recente adviezen voorzien. U kunt dit vergelijken met een consultatiebureau voor kinderen.


In het Juniorprogramma worden afspraken gemaakt op alle belangrijke tijdstippen in de ontwikkeling van elke hond. Wat er allemaal gebeurt hebben wij hieronder in een tabel voor u overzichtelijk gemaakt.

 

DSC00401

Voorlichting Controle
Preventieve gezondheidszorg
Castratie/sterilisatie
Parasieten
Ontworming
Gedrag
Gebit Tekenbehandeling
Voeding Vacht Vaccinatie
Verzekering Nagels Vlooienbehandeling
Groei
Groei (Chippen)

 

Het Juniorprogramma is niet alleen leerzaam voor u maar ook leuk voor uw hond. Naast de voorlichting en de controle bestaat het Juniorprogramma ook uit de volledige noodzakelijke verzorging van

het eerste levensjaar zoals vaccinaties, ontworming, bestrijding van vlooien en teken.

 

Als u er voor kiest om het Juniorpakket af te nemen bieden wij u een korting aan van 20% op het totaalbedrag. Het exacte bedrag is echter afhankelijk van het te verwachten volwassen gewicht van uw hond.

 

Informeer gerust bij een van onze medewerkers wat voor uw hond de kosten zullen worden. Daarnaast krijgt u 10% korting op alle aanvullende benodigde preventieve gezondheidszorg en voeding voor een gezonde start zoals: sterilisatie/kastratie, rabiës- en/of kennelhoest vaccin in het eerste levensjaar.  De voeding is van Royal Canin welke een voeding heeft voor iedere levensfase van uw hond.

Wij kijken er naar uit om u en uw hond binnenkort te mogen verwelkomen op onze praktijk. Tenslotte raden wij u aan voldoende foto’s te maken in de komende tijd want voor u het weet is het eerste jaar alweer voorbij.

 

 

Met vriendelijke groet,
Alle medewerkers van het Dierenziekenhuis Groningen