Dierenziekenhuis Groningen

Get Adobe Flash player

Het juniorprogramma voor de kat

 

Uw kitten groeit in een jaar uit tot een volwassen kat. In dit levensjaar kunnen echter wel (gezondheids)problemen ontstaan. Door een regelmatig bezoek aan de praktijk kunnen we deze problemen voorkomen en/of vroegtijdig opsporen en verhelpen. Dit is de opzet van ons Juniorprogramma. Daarnaast kunnen wij u van de beste en meest recente adviezen voorzien. U kunt dit vergelijken met een consultatiebureau voor kinderen.


In het Juniorprogramma worden afspraken gemaakt op alle belangrijke tijdstippen in de ontwikkeling van uw kat. Wat er allemaal gebeurt hebben wij hieronder in een tabel voor u overzichtelijk gemaakt.

Voorlichting Controle
Preventieve gezondheidszorg
Castratie/sterilisatie
Parasieten
Ontworming
Gedrag
Gebit Vlooienbehandeling
Voeding Vacht Vaccinatie
Verzekering Nagels (tekenbehandeling)
Groei
Groei Chippen

 

Het Juniorprogramma is niet alleen leerzaam voor u maar ook leuk voor uw kat. Naast de voorlichting en de controle bestaat het Juniorprogramma ook uit de volledige noodzakelijke verzorging van het 1ste levensjaar zoals vaccinaties, ontworming en bestrijding van vlooien.

Als u er voor kiest om het Juniorpakket af te nemen bieden wij u een korting aan van 20% op het totaalbedrag. Het exacte bedrag is echter afhankelijk van het te verwachten volwassen gewicht van uw kat. Informeer gerust bij een van onze medewerkers wat voor uw kat de kosten zullen worden. Daarnaast krijgt u 10% korting op alle aanvullende benodigde preventieve gezondheidszorg en voeding van Royal Canin voor een gezonde start zoals: rabiës vaccin in het eerste levensjaar en de Royal Canin, welke een voeding heeft voor iedere levensfase van uw kat.

Wij kijken er naar uit om u en uw kat binnenkort te mogen verwelkomen op onze praktijk. Tenslotte raden wij u aan voldoende foto’s te maken in de komende tijd want voor u het weet is het eerste jaar alweer voorbij.

DSC04958 2

 

Met vriendelijke groet,

Alle medewerkers van het Dierenziekenhuis Groningen