SLUITING TRIMSALON


Sluiting trimsalon per 1 januari 2025

 

Met gemengde gevoelens brengen wij u op de hoogte dat per 1 januari 2025 de trimsalon van het Dierenziekenhuis Groningen gaat sluiten.

Wij hebben de trimsalon altijd gezien als een mooie aanvulling van de praktijk omdat een gezonde vacht bijdraagt aan de gezondheid van uw huisdier. Maar diergeneeskunde ontwikkelt zich steeds verder en wij zullen ons gaan richten op andere facetten.

Onze trimster Hannah Slot blijft werkzaam als paraveterinair in de praktijk. Haar kennis en kunde blijft behouden voor dieren die om medische reden vachtverzorging nodig hebben.

Onze andere trimster Alois Welp heeft een mooie nieuwe uitdaging gevonden. Zij zal met haar eigen trimsalon verder gaan. We wensen haar veel succes.

Voor de komende 3 maanden geldt dat als u een afspraak heeft staan, deze gewoon doorgaat. Afspraken na 1 januari komen te vervallen, we zullen deze klanten hierover persoonlijk nog benaderen.

Wij willen u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen u natuurlijk op andere gebieden nog graag van dienst te blijven.

Geplaatst op 7 oktober 2024

Meer news

7 okt
SLUITING TRIMSALON

9 sep
Oktober - maand van de oudere kat